Crib faszenes grill – induló szett

Grillkedvelőknek!

Ez a rozsdamentes acélból készült, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, hordozható grillsütő hű társad lesz, hiszen könnyű súlyának köszönhetően magaddal viheted sátorozáshoz, strandoláshoz, horgászathoz, így nagyjából bárhol lehetővé téve a grillezést. Mindent tartalmaz, amivel bele tudod magad vetni a grillezés igazi szabadságának a világába.

✓ Kényelmes használat,
✓ akár 4 fő számára is elegendő sütőfelület,
✓ roszdamenetes acél az időjárásállóságért és a tartósságért,
✓ begyújtást követően 20-30 percen belül használható.

Az induló szett tartalma:

✓ 1x külső kosár
✓ 1x tűzkosár
✓ 1x grillrács
✓ 2x fogantyú
✓ 1x vászontáska

43.900 Ft

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Elfogyott

Leírás

Sokan szeretjük a grillezett ételeket, ráadásul a grillezés kikapcsolódást és szórakozást is jelent. A faszén fölött sült húsoknak és köreteknek íze és textúrája markánsan megkülönböztethető a megszokott konyhai ízektől. Újszerű megoldásaival a Crib hű társad lehet, hiszen hordozhatóságának köszönhetően magaddal viheted sátorozáshoz, vadászathoz, horgászathoz, strandoláshoz, így nagyjából bárhol lehetővé teszi a grillezést. Amennyire egyszerű, legalább annyira sokoldalú eszköz, ami bármilyen hússal megbirkózik, igény szerint pedig különböző extra funkciókat ellátó kiegészítőkkel bővíthető.

Élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készítjük, hogy garantált legyen a magas élettartam, duplafalú kialakításnak köszönhetően pedig a hő biztosan nem fog veszélyt jelenteni se rád, se a környezetre.

A Cribhez ajánljuk az általunk is forgalmazott minőségi bükkfaszenet, mindössze 500 grammal akár 1,5-2 órán keresztül folyamatosan használhatod.

 

További információk

Tömeg 3,9 kg
Méretek 2 cm
A csomag tartalma

Külső kosár, tűztér, grill rács, 2 db fogantyú

Anyag

külső: rozsdalementes acél, 1 mm
belső: roszdamentes acél, 1,5mm
rács: rozsdamentes acél, 2mm

Töltőtömeg

~0,5 kg faszén, vagy faszénbrikett

Grill rács mérete

27,4 cm (szélesség) x 27 cm (mélység), vagy 739,8 cm2

Összeszerelt méret

18 cm (magasság) x 30,7 cm (szélesség) x 29,6 cm (mélység)

Szállítási méret

3 cm (magasság) x 30,7 cm (szélesség) x 27 cm (mélység)

Garancia

A grill sütőinkre általánosan érvényes garancia idő 5 év, amely kiterjed az átrozsdásodásra, illetve az átégésre, gyártási hibából, vagy hibás alkatrészből adódó problémákra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crib faszenes grill – induló szett” értékelése elsőként

A dupla fal.

Legfőbb előnye a hőszigetelés. Külön választottuk a külső házat a tűztértől, ezzel érjük el azt a célt, hogy a Crib annak ellenére, hogy a faszén magas hőfokon izzik benne, valódi asztali grillként funkcionáljon. 

A fogantyú.

Hasznos kiegészítő, amelyből minden sütő mellé 2 darabot csomagolunk. A segítségével könnyen le tudod emelni az átforrósodott rácsot a sütőről, vagy ki tudod emelni a tűzkosarat a helyéről. Ha pedig sütés közben megszomjaznál, pattints fel egy sört a beépített sörnyitó segíségével.

A fogantyú.

Hasznos kiegészítő, amelyből minden sütő mellé 2 darabot csomagolunk. A segítségével könnyen le tudod emelni az átforrósodott rácsot a sütőről, vagy ki tudod emelni a tűzkosarat a helyéről. Ha pedig sütés közben megszomjaznál, pattints fel egy sört a beépített sörnyitó segíségével.

Hazai termék.

A Crib 100%-ban Magyarországon tervezett és gyártott, egyedi, kis szériás, kisipari termék. Büszkék vagyunk rá, hogy a tervezéstől a kivitelezésig itthoni partnerekkel dolgozhatunk együtt.