Gyakran ismételt kérdések

Milyen ételt lehet készíteni a Crib grillen?

Röviden: bármit. Alkalmas húsok, halak, zöldségek készítésére, a külső kosár integrált nyárs fészkekkel rendelkezik, de a kiegészítők segítségével akár egytál ételt, egyben sült húst, vagy pizzát is süthetsz. 

Hol lehet használni a Crib grillt?

Szabadtéren bárhol, erkélyen, strandon, egy parkban, vagy kirándulás közben bármilyen pihenőhelyen. Ne használd beltérben és figyelj rá, hogy mindig betartsd a helyi szabályokat.

Hogyan tudom szállítani?

Lapra szerelve a csomagban lévő vászontáskában könnyen tudod szállítani a Crib grillt és egyéb grillezéshez használatos cuccaidat is.

Hol lehet megvásárolni a Crib grillt?

Jelenleg az egyetlen és a legegyszerűbb lehetőség a saját webshopunkban történő vásárlás. 

Visszaküldhetem, ha mégsem tetszik?

Igen! A kézhez vételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Jelezd az elállási szándékodat lehetőség szerint írásban, a terméket pedig küld vissza nekünk eredeti állapotában. Ha ez megérkezik hozzánk, visszautaljuk az árát. 

Hogyan kell összeszerelni?

A Crib grill összeállítása nagyon egyszerű és gyorsan kivitelezhető. A mellékelt útmutatónk segítségével neked is perceken belül sikerülni fog. Minél többször használod, annál profibb leszel – ebben is. 🙂 

Hogyan kell tisztítani a Crib grillt?

Először is mindig ügyelj rá, hogy a faszenet mindig olyan helyen borítsd ki, ahol nem okozol kárt vele! Ha az acél elemek lehűltek, szétszedést követően szappanos, mosószeres vízzel tisztíthatod, de beteheted a mosogatógépbe is. Makacs szennyeződések esetén használhatsz grilltisztító folyadékot is. 

Mennyire biztonságos a Crib grill használata?

A magas hőfokon izzó faszén veszélyes lehet, ha a Crib grillt nem körültekintően használod, ezért mindig olvasd el és tartsd be a biztonsági előírásainkat! Megfelelő használat mellett azonban  biztonságosan süthetsz, stabil elhelyezés esetén a konstrukcióból adódóan nem sok hőt sugároz a környezete felé.