Fizetés és szállítás

Fizetés

Webáruházunkban a következő fizetési módok választására van lehetőség:

1. Bankkártyás fizetés (PayLike)

Bankkártyás fizetés esetén biztonságosan és kényelmesen vásárolhatsz a a PayLike online fizetési megoldásával. Ha ezt választod, akkor átirányítunk a PayLike fizetési szolgáltatás felületére.

A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. 

A PayLike-ról bővebben:
https://paylike.hu/

2. Fizetés előre utalással

A rendelésedet kifizetheted banki átutalással is. A megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk e-mail üzenetben, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat:

  • nevet,
  • bankszámlaszámot, valamint
  • a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

A termék(ek) kiszállítására a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően kerül sor, amelyről e-mailben tájékoztatunk.

3. Utánvétes fizetés

Az utánvét kezelési köttség díja: bruttó 985 Ft, értékhatártól függetlenül. Ebben az esetben a kiszállítást végző GLS munkatársnak lehet kifizetni a  rendelést átvételkor.

Szállítás

Webáruházunkban a következő szállítási módok választására van lehetőség:

1. Házhoz szállítás

A rendelésedet egyszerűen, kényelmesen az otthonodban veheted át. A webáruház megrendeléseit a GLS futárszolgálat kézbesíti, nap közben 8-17 óra között. Amennyiben nap közben nem otthon tartózkodsz, érdemes kiszállítási címnek azt a címet megadni, ahol a kézbesítő munkatárs megtalál.

A csomag feladásakor e-mailben értesíti a GLS címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

Szállítási díjaink, értékhatártól függetlenül: ingyenes.

A rendelésedet 5-8 munkanapon belül szállítjuk ki. Személyes átvételre nincs lehetőség.