Crib faszenes grill – maxi szett

Profi grillezőknek!

A maxi szett extrái a tető és a hővédő lemez. Ezek együttes használatával válik képessé a Crib az indirekt grillezésre. A tetővel akár sütőként is használhatod a Cribedet, amiben a grill hőmérőd számára is előkészítettünk egy helyet, így teljes kontrollt élvezhetsz a sütésed közben.

✓ Kényelmes használat,
✓ akár 4 fő számára is elegendő sütőfelület,
✓ roszdamenetes acél az időjárásállóságért és a tartósságért,
✓ direkt és indirekt grillezési lehetőség,
✓ begyújtást követően 20-30 percen belül használható.

A maxi szett tartalma:

✓ 1x külső kosár
✓ 1x tűzkosár
✓ 1x grillrács
✓ 1x kérgező rács
✓ 1x hővédő lemez
✓ 1x tető
✓ 2x fogantyú
✓ 1x vászontáska

66.900 Ft

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Elfogyott

Leírás

Sokan szeretjük a grillezett ételeket, ráadásul a grillezés kikapcsolódást és szórakozást is jelent. A faszén fölött sült húsoknak és köreteknek íze és textúrája markánsan megkülönböztethető a megszokott konyhai ízektől. Újszerű megoldásaival a Crib hű társad lehet, hiszen hordozhatóságának köszönhetően magaddal viheted sátorozáshoz, vadászathoz, horgászathoz, strandoláshoz, így nagyjából bárhol lehetővé teszi a grillezést. Amennyire egyszerű, legalább annyira sokoldalú eszköz, ami bármilyen hússal megbirkózik, igény szerint pedig különböző extra funkciókat ellátó kiegészítőkkel bővíthető.

Élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készítjük, hogy garantált legyen a magas élettartam, duplafalú kialakításnak köszönhetően pedig a hő biztosan nem fog veszélyt jelenteni se rád, se a környezetre.

A Cribhez ajánljuk az általunk is forgalmazott minőségi bükkfaszenet, mindössze 500 grammal akár 1,5-2 órán keresztül folyamatosan használhatod.

A Crib szellőzőnyílásainak szerepe
A begyújtott faszén izzásához oxigénre van szükség. A levegő a Crib oldalán található nyílásokon lép be a kosárba, az égést pedig a faszén tartó lemezen található nyílásokon átáramló frissl levegő táplálja. A tetőn található kivágás szolgál utat a távozó levegőnek, és füstnek, hogy a parázs ne fulladjon meg.

További információk

Tömeg 6,4 kg
A csomag tartalma

Külső kosár, tűztér, grill rács, pirító rács, hőkitakaró lemez, tető, 2 db fogantyú

Anyag

külső: rozsdalementes acél, 1 mm
belső: roszdamentes acél, 1,5mm
rács: rozsdamentes acél, 2mm
tető: rozsdamentes acél, 1mm

Töltőtömeg

~0,5 kg faszén, vagy faszénbrikett

Grill rács mérete

27,4 cm (szélesség) x 27 cm (mélység), vagy 739,8 cm2

Összeszerelt méret

32 cm (magasság) x 30,7 cm (szélesség) x 29,6 cm (mélység)

Szállítási méret

4 cm (magasság) x 30,7 cm (szélesség) x 27 cm (mélység)

Garancia

A grill sütőinkre általánosan érvényes garancia idő 5 év, amely kiterjed az átrozsdásodásra, illetve az átégésre, gyártási hibából, vagy hibás alkatrészből adódó problémákra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crib faszenes grill – maxi szett” értékelése elsőként

A dupla fal.

Legfőbb előnye a hőszigetelés. Külön választottuk a külső házat a tűztértől, ezzel érjük el azt a célt, hogy a Crib annak ellenére, hogy a faszén magas hőfokon izzik benne, valódi asztali grillként funkcionáljon. 

A fogantyú.

Hasznos kiegészítő, amelyből minden sütő mellé 2 darabot csomagolunk. A segítségével könnyen le tudod emelni az átforrósodott rácsot a sütőről, vagy ki tudod emelni a tűzkosarat a helyéről. Ha pedig sütés közben megszomjaznál, pattints fel egy sört a beépített sörnyitó segíségével.

A fogantyú.

Hasznos kiegészítő, amelyből minden sütő mellé 2 darabot csomagolunk. A segítségével könnyen le tudod emelni az átforrósodott rácsot a sütőről, vagy ki tudod emelni a tűzkosarat a helyéről. Ha pedig sütés közben megszomjaznál, pattints fel egy sört a beépített sörnyitó segíségével.

Hazai termék.

A Crib 100%-ban Magyarországon tervezett és gyártott, egyedi, kis szériás, kisipari termék. Büszkék vagyunk rá, hogy a tervezéstől a kivitelezésig itthoni partnerekkel dolgozhatunk együtt.