5 x 0,5kg – Crib’coal faszén

4.450 Ft

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Elfogyott

A faszenes grillezés egyik nehézsége a grill begyújtása szokott lenni, főleg, ha nincsenek melletted az otthon megszokott eszközeid. Mivel a Crib egy hordozható grillsütő, nézzük meg a faszén begyújtásának legegyszerűbb módját az esetében! Egyszerűen csak helyezd a faszenes zacskót a tűztérbe, majd gyújtsd meg a zsák négy sarkát. A csomagban kiváló minőségű bükk faszenet találsz és mellé begyújtó kockát rejtettünk, hogy a grill begyújtása is öröm legyen. A papír begyújtja a begyújtókockákat, ami elég hőt fejleszt ahhoz, hogy a faszén is begyulladjon. Mindössze 15 perc múlva a Crib készen áll a sütésre.

Mi a Cribnél a keményfára esküszünk, abból is a kiváló minőségű Hargitai bükkfaszénre. Egy csomag 0,5 kg faszenet tartalmaz, ami egy egész töltetet jelent a Cribben, egy sütésre elegendő akár 2 óra időtartamban.

Megvásárolható 5 x 0,5 kg kiszerelésben.

✓ Természetes keményfából,
✓ begyújtókockával,
✓ kempingbarát, könnyen begyújtható csomagolásban.

Leírás

A minőségi hargitai bükkfaszenet széleskörben alkalmazza a magyar gasztronómia. Számos grill ételekre specializálódott étterem építi a menüjét erre a tüzelőanyagra, nem véletlenül. A bükkfa füstjének fűszerezése mással nemigen pótolható.

Előnye a többi fával szemben, hogy nem füstöl (maximum begyújtáskor, ha nem elektromos grillbegyújtót használnak), így gyakorlatilag bárhol grillezhetünk vele anélkül, hogy feltűnést keltenénk. Olyan helyeken is használható ezáltal, ahol az ilyen jellegű égéstermék miatt a szabad tűzön sütés problémákba ütközik.

A jó minőségű bükkfaszén fontos tulajdonsága, hogy sokkal lassabban ég el, így gazdaságosabb, mint puhább fából készült társai. Ugyanakkor a bükkfaszén égéshője jóval magasabb, mint a többi faszéné, így vannak olyan ételek, melyeknek elkészítése nem is lehetséges mással, ha igazán jó minőségű végeredményt szeretnénk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„5 x 0,5kg – Crib’coal faszén” értékelése elsőként

>